Virtų bulvių cepelinai su mėsos įdaru

Virtų bulvių cepelinai su mėsos įdaru

500 g

4770274191051

Sudedamosios dalys: Bulvių masė - (84%): virtos bulvės - (88%), bulvių krakmolas, bulvių dribsniai, vanduo, rapsų aliejus, druska.
Mėsos įdaras - (16%): virta jautiena, bulvių dribsniai, vanduo, virti lašiniai, kepinti džiovinti svogūnai, druska, prieskoniai, stabilizatorius karageninas.

Paruošimo būdas: Cepelinus sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį (1,5-2 l) ir pamaišykite, kad nepriliptų prie puodo dugno. Kuomet iškils į paviršių, virkite dar 10-15 min. Rekomenduojama prieš sudedant cepelinus, į verdantį vandenį įdėti 2 arbatinius šaukštelius (15 g) krakmolo, išmaišyto nedideliame kiekyje šalto vandens, tuomet cepelinai tikrai neištiš.

Forma: