Virtų bulvių cepelinai su mėsos įdaru

Cepelinai-virtu-bulviu-uMesos-idar-400g-kart-for-web

Virtų bulvių cepelinai su mėsos įdaru

400 g

4770274484177

Composition: Bulvių masė (84%): virtos bulvės (88%), bulvių krakmolas, bulvių dribsniai, vanduo, rapsų aliejus, druska.
Mėsos įdaras (20%): kiauliena, vištienos odelės, lašiniai, svogūnai, vanduo, druska, prieskoniai.

Preparation: Cepelinus sudėkite į pasūdytą vandenį (2-2,5 l) ir pamaišykite, kad nepriliptų prie puodo dugno. Kuomet iškils į paviršių, virti dar 10-15 min. Rekomenduojama prieš sudedant cepelinus, į verdantį vandenį įdėti 2 arbatinius šaukštelius (15 g) krakmolo, išmaišyto nedideliame kiekyje šalto vadens, tuomet cepelinai tikrai neištiš.

Shape: