Tarkuotų bulvių didžkukuliai su mėsos įdaru

Tarkuotų bulvių didžkukuliai su mėsos įdaru

500 g

4770274191037

Sudedamosios dalys: Bulvių masė (80%): bulvių tarkis (62,7%), virtos bulvės (31,2%), bulvių krakmolas, druska, antioksidantas: askorbo rūgštis.
Mėsos įdaras (20%): kiauliena (51,3%), lašiniai (27,2%), bulvių dribsniai, vanduo, džiovinti svogūnai, juodieji pipirai, druska, prieskoniai.

Paruošimo būdas: Didžkukulius sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį (1,5-2 l) ir pamaišykite, kad nepriliptų prie puodo dugno. Kuomet iškils į paviršių, virti dar 20-25 min. Rekomenduojama prieš sudedant didžkukulius į verdantį vandenį įdėti 2 arbatinius šaukštelius (15g) krakmolo, išmaišyto nedideliame kiekyje šalto vandens, tuomet didžkukuliai tikrai neištiš.

Forma: